Repassant les emocions bàsiques!
9-10 d’Octubre de 2017


REPASSANT LES EMOCIONS BÀSIQUES

            Aquesta setmana al taller d’emoció i comunicació hem repassat les 6 emocions bàsiques (alegria, tristesa, sorpresa, ira, fàstic i por). Són varies les sessions dedicades a les emocions bàsiques, és un aprenentatge complexe i d’aquí la necessitat de dedicar-hi moltes sessions.
Començo l’activitat demanant als nois que m’anomenin les emocions bàsiques, en tots els grups els nois en van anomenant moltes, encara que no totes 6. Seguidament vaig mostrant cada emoció mitjançant una imatge en la que una persona l’expressa facialment per tal que la identifiquin. Un cop anomenades totes les emocions i identificades amb la seva imatge corresponent, en reparteixo una a cada noi. Per ordre, van anomenant la imatge-emoció que els hi ha tocat i a continuació els hi demano que la contextualitzin, és a dir, que expliquin quan experimenten ells aquella emoció, si és agradable o desagradable, què fan al respecte..
Acabem l’activitat explicant quines emocions hem experimentat aquest cap de setmana, explicant al grup què hem fet i com ens hem sentit, finalment els hi demano que les anomenin totes de nou sense tenir les imatges presents. En general estan molt participatius i atents, i fan una molt bona feina!!.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Reconeixement facial de l'expressió emocional